WIST JE DAT ....  Uit onderzoek is gebleken dat honden die in honden dagopvang verblijven ;

Minder gedragsproblemen hebben
Omdat een hond een zeer sociaal dier is kan het zijn dat een hond die langere tijd alleen is op een dag negatieve stress ervaart. De problemen die voor kunnen komen zijn overmatig blaffen, janken, huilen, slopen door verveling, slopen door te veel energie hebben, verlatingsangst krijgen,  de vertrouwensband die geschaad kan worden omdat een hond zich alleen gelaten voelt.  

Beter gesocialiseerd is
Omdat honden in onze dagopvang altijd in een roedel zijn leren zij van elkaar en met elkaar. Omdat er diversiteit is in de rassen en in de leeftijd van de honden leren de honden om goed om te gaan met elke hond. Honden hebben hondcontacten nodig, even fijn met eigen soortgenoten rondsnuffelen, spelen, uitdagen en rennen.

Meer kalm en stabiel zijn
Omdat de honden alle ervaringen meenemen naar huis ondervinden de hondeneigenaren een stabielere en rustiger hond thuis. Geen vervelingsproblematiek of overmatig blaffen. Ook op onverwachte situaties reageren de honden stabieler. Angstige honden leren bij ons alle sociale vaardigheden die ze nodig hebben om een stabiele hond te zijn.


 
Elke hond verdient De Happy Roedel !