Voordelen van zelf brengen en ophalen naar De Happy Roedel Hondendagopvang

Kies je voor hoogwaardige kwaliteit met persoonlijke begeleiding........dan ben je bij ons echt aan het beste adres....


Korte directe lijn door zelf brengen en ophalen.
Geen lange ritten meer in de bussen.
Honden worden altijd in een groep opgehaald en deze ritten weten wij uit jarenlange ervaring duren geen half uurtje. Met name in de warme periode, boven de 20 graden is het voor de honden fysiek zwaar in een bus. Omdat wij zelf met bussen gereden hebben voorzien van airco weten wij uit ervaring dat de koude lucht onvoldoende is om een hond te koelen tijdens de rit. Indien de hond op een verzamelpunt gebracht wordt, waar de hond moet wachten in de bus op de andere dagopvanghonden, wordt dit probleem nog groter. Sommige honden worden, omdat het beter in een route ligt , op een verzamelpunt overgezet van de ene bus naar de andere bus. Dit levert stress en onrust op bij de honden en wordt voorkomen als je zelf je hond naar de hondendagopvang brengt. Als de honden aan het einde van een dag  "overgeladen" worden in bussen, na een lange rit, kan er zelfs een vechtpartij onstaan of een hond kan weglopen. Te veel stress na een zware dag voor de honden is ongezond.

Maximaal Happy hondplezier.
Omdat je jouw hond zelf komt brengen is hij/zij snel bij ons in de dagopvang en kan het speelplezier beginnen. Aan het einde van de dag gaat jouw hond moe en voldaan huiswaarts in een directe lijn waar hij of zij kan bijkomen van een heerlijke Happy dag. Een Happy Roedel dagje duurt al gauw 11,5 uur omdat je jouw hond kunt brengen van maandag tm vrijdag om 07:00 uur en ophalen tot uiterlijk 18:30 uur. Je kunt ook direct zien hoe je hond reageert in onze roedel. Alles is heel transparant !

Transparant, Flexibel en Veilig.
Omdat je jouw hond zelf komt brengen en weer ophalen naar onze hondendagopvang zie je wat er gebeurd en waar jouw hond is op de dag. Lekker en veilig spelen, rennen en snuffelen op onze geheel omheinde bos lokatie met roedelgenoten en rusten in ons doghome, welke is voorzien van airco en warme lucht. Slapen in een bench, mand of kussen. Wij garanderen dat je hond nooit alleen is. Er zijn altijd professionele medewerkers bij de honden in de roedel of in ons Doghome. Vaste dagen of flexibele afname, geheel naar jouw behoefte.  

Persoonlijk contact.
Er zijn altijd vaste medewerkers die jouw hond ontvangen en weer aan het einde van de dag afgeven. Je kunt aan het begin van de dag doorgeven aan een van ons hoe bijvoorbeeld de nacht is verlopen (als je hond niet helemaal lekker is) dan kunnen wij daar rekening mee houden en je tussentijds ook nog laten weten hoe het gaat. Aan het einde van de dag krijg je van ons altijd te horen hoe de dag gegaan is. De honden zijn bij ons nooit alleen. Of een hond nu binnen in het paviljoen, de puppyren of grote-ren is, er zijn altijd medewerkers van ons bij de honden aanwezig!

Passievol ondernemen - Love my Job!
Omdat ons team gedreven is en vol liefde naar honden onderscheiden wij ons in kwaliteit. Bij ons zijn de honden veilig en omheind op ons eigen terrein. Wij doen er alles aan om het een leuke dag, of bij meerdere dagen opvang leuke dagen van te maken bij ons. Je kunt je hond en ons volgen op Facebook, Twitter, You Tube en Instagram. Omdat wij zoveel tijd met de honden doorbrengen kunnen we nog beter individuele en gerichte aandacht aan de honden geven. De Happy Roedel, de Hondendagopvang voor Utrecht en omstreken en voor een uitgelaten hond !