DOG HEALING BY NATURE

HOLISTISCHE NATUURGENEZING BIJ HONDEN MET GEBRUIK VAN ETHERISCHE OLIEN

 

Dog Healing by Nature

Dog Healing by Nature is een holistische praktijk die volgens oude Traditionele Chinese Natuurgeneeskunde (TCM) honden helpt te herstellen, in balans te brengen of pijn te reduceren na bv operatie, trauma, of bij chronische klachten. In de Chinese geneeskunde draait alles om evenwicht en balans (yin yang). Als dit evenwicht in disbalans raakt door bijvoorbeeld overprikkeling, allergie, artrose, niet voldoende rust of weinig beweging, dan zal de levensenergie stagneren, met op den duur lichamelijke- of mentale klachten als gevolg.

Onze levensenergie (Chi) stroomt door ons lichaam en is verbonden met meridianen. Door middel van acupressuur op meridiaan punten kan de disbalans en blokkade worden opgeheven, zodat deze levensenergie weer gaat stromen. Het zelf-herstellend vermogen van het lichaam neemt na een bepaalde periode de behandeling over. Bij TCM worden meerdere acupressuur combinaties gebruikt. Acupressuur, Young Living oliën, voeding en kruiden, Cranio Sacrale Therapie en Massages worden hierbij ingezet. Op basis van een holistische aanpak wordt een behandelplan geschreven. 

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor genezende doeleinden gebruikt. Dog Healing by Nature maakt gebruik van Young Living oliën, die een speciale lijn voor dieren heeft ontwikkeld.

Dog Healing by Nature is opgericht door Linda ten Wolde, nadat zij haar studie over behandeling van honden op basis van TCM in 2019 heeft afgerond. Haar jarenlange ervaring en diverse studies over gedrag, ziektebeelden en behandelmethoden zoals massages bij honden, Bach remedies, aangevuld met deze studie, maakt dat Linda een expert is op het gebied van holistisch kijken naar en behandelen van honden.

Young Living oliën zijn er ook voor honden.

Hoe fijn is het als je in plaats van chemische rommel, 100% natuurlijke producten kunt gebruiken voor je hond maar ook voor jou? De ongelooflijke kracht in de oliën kan binnen 22 seconden de hersenen bereiken, binnen 2 minuten in de bloedstroom en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen. De oliën werken op verschillende niveaus. Fysiek, Cognitief, Emotioneel als Spiritueel vlak.