Welkom op de site van De Happy Roedel Hondendagopvang
 


Ons gedreven en enthousiaste team werkt dagelijks met veel passie en vol liefde in onze  hondendagopvang en ons aparte puppy dagopvang (Puppy-Adult-Senior). Ons eigen bos is 3.000m2 groot,  beide geheel omheind en een heerlijke plek om veilig te spelen, ravotten en lekker te genieten van elkaar. Ook is er een Happy Doghome op de lokaties; voor de dagen met Hollandse buien. Gezellige hondvriendelijke huiskamersfeer waar de honden heerlijk warm binnen kunnen vertoeven.

  
Over onze Dagopvang:
De Happy Roedel is niet zomaar een hondendagopvang. Wij doen ons uiterste best om onze gasten een heerlijke dag te bezorgen. De honden staan de hele dag onder preventief toezicht van een van onze medewerkers. Wij zijn altijd bij de honden aanwezig. Er is voldoende aandacht (we spelen met de honden)  en er wordt liefdevol met de honden omgegaan. Wij hebben ruim 3.000m2 omheinde bos lokatie, groot genoeg om uw hond lekker te laten rennen en veilig "los" te gaan. Ook hebben wij een prachtig Happy Doghome, waar de honden desgewenst lekker kunnen slapen, eten of rusten. Een huiselijke sfeer, is een beetje alsof ze thuis zijn.Het brengen en ophalen van je hond doe je zelf zo komt jouw hond het snelst naar onze dagopvang en hoeft hij/zij bijvoorbeeldc niet eerste een uur in de bus of te wachten op andere honden. Korte reistijd en lang speelgenot ! Je hoeft hem/haar alleen maar aan te melden. Of je nu een dag per maand gebruikt wilt maken of vijf dagen per week. Er is geen verplichte afname van dagen, alles gaat op de behoefte van de klant. Wij zijn flexibel in de opvangdagen, schuiven van opvangdag mag altijd.

Werkdagen:   van maandag tot en met vrijdag.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 06-3700 22 25 (algemeen nummer) . U kunt ons altijd een bericht sturen per app, sms of mail dehappyroedel@gmail.com of via ons contactformulier van deze site. Weekend en feestdagen zijn wij gesloten.
 
Onze kernwoorden: Flexibiliteit, Kwaliteit, Veiligheid, Happy, Gedreven, Transparantie, Speels, Zorgzaam, Lief, altijd Vrolijk, Liefdevol, Respectvol, Vakkundig,  Servicegericht en Professioneel en afspraak is bij ons afspraak. Wij maken er elke keer als uw hond bij ons is een feestje van!

Bel voor informatie of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en kom kijken op onze lokatie !! Wij zijn zeer centraal gelegen, ligging in Leidsche Rijn / Utrecht en hebben ruime openingstijden.
 
De Happy Roedel is te bereiken op het mobiele nummer 06-3700 22 25  o
f vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een mail sturen: dehappyroedel@gmail.com.

Openingstijden 
Maandag            07:00 - 18:30 uur
Dinsdag             07:00 - 18:30 uur
Woensdag          07:00 - 18:00 uu
Donderdag         07:00 - 18:30 uur
Vrijdag               07:00 - 18:30 uur

De Happy Roedel is een hondendagopvang.

Wij hebben GEEN vakantie-opvang.

In de weekenden en op officiele feestdagen zijn wij gesloten
.