Het kennismakingsgesprek


Voordat je hond voor de eerste keer bij ons in de dagopvang of halve dagopvang komt, willen wij graag kennis maken met jou en je hond(en). Na het kennismakingsgesprek, (uiteraard kostenloos) omdat je wilt weten aan wie je je hond toevertrouwt en dat wij dan kennis kunnen maken met ons nieuwe vriendje of vriendinnetje, bespreken we samen hoe en wanneer wij jouw hond bij ons is. Het kan zijn dat je eens keer per week gebruik wilt maken van onze services. Maar je kunt meerdere keren gebruik maken van ons.  Tijdens het gesprek is er genoeg tijd voor je om vragen te stellen.

De Happy Roedel ontzorgt je een halve of hele dag. Wij doen er alles aan om jouw hond een geweldige dag of gedeelte van een dag te bieden.  Wij zijn flexibel en proberen altijd een oplossing te vinden in jouw hulpvraag om hondendagopvang of halve dagopvang.


Voor pups is er altijd een plekje binnen onze puppy club. Voor volwassen honden is er momenteel een aanname-stop.
Kennismakingsgesprekken zijn op doordeweekse dagen om 10.30 uur of om 13.30 uur, uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden via ons Happy Roedel nummer 06-37.00.22.25.

 

 

                 
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur op nummer: 06-3700 22 25.

Kennismakingsgesprekken vinden uitsluitend op afspraak plaats op werkdagen om 10:30 uur of 13:30 uur