De Happy Roedel (Puppy-Adult & Senior) Dagopvang

Heeft u een pup of overweegt u om een pup aan te schaffen dan kan het voorkomen dat u niet alle dagen aanwezig kunt zijn om uw pup te verzorgen. De Happy Roedel heeft een onvergelijkbare flexibele service voor uw kleine blije pup.

De Happy Roedel biedt een volledige en vrolijke dagopvang voor je pup. Met leeftijdsgenootjes leert je pup te socialiseren met en binnen onze hondenroedels. Spelen en lekker kunnen ravotten maar ook de nog zo nodige rust hoort daarbij.

Je pup is aan het groeien. Kraakbeen en spiermassa moeten worden opgebouwd. Neem je verantwoordelijkheid in de groei van je pup naar volwassen hond. Hiermee kun je schade (en kosten) op latere leeftijd voorkomen.

In De Happy Roedel Puppy Dagopvang is je pup vrij om te gaan en te staan waar ie wilt en zal al snel eigen vriendjes en vriendinnetjes gekozen hebben om mee te spelen en de wereld mee te verkennen. Op vaste momenten gedurende de dag zijn er tijden om te eten en te rusten; dit is (in overleg) ook benchtraining.

Wij houden constant toezicht, spelen met de pups en overladen ze met knuffels. De opvoeding en cursussen doe je dus zelf. Doordat wij je hond goed kunnen observeren in de dagopvang kunnen en zullen we je altijd met onze kennis, advies en ervaring bijstaan met je vragen. Ook ben je welkom op een van De Happy Roedel Puppy Informatie bijeenkomsten die wij in samenwerking met MARK Dierenarts het gedurende het jaar belangeloos organiseren.

De Happy Roedel heeft een samenwerkingsverband met Mark Dierenarts in winkelcentrum Vleuterweide. Dit betekent dat als je als klant van ons op vertoon van onze klantenpas bij Mark 10% korting ontvangt. (Mocht er een ongelukje gebeuren tijdens de dagopvang dan zijn wij voor advies of behandeling direct welkom bij Markdierenarts)

Voor de Hondendagvang (Puppy-Adult-Senior) kun je contact opnemen met ons mobiele nummer 06-3700 22 25 

     

 

Volg ons op Facebook, Instagram  en zie nog meer leuke foto's.  
 
Voor pups is er altijd een plekje binnen onze puppy club. 

     

 to          &nbs